Photography

When designing and arranging my photo trips I always try to make sure to offer my guests photo trips that I would enjoy myself. When on a trip, I like catching and observing everything I can, and this is why I organize small group trips, with up to 4 people, including myself (i.e. me and up to 3 guests). Trips are made up of a combination of shooting from a hide and shooting from the field—that is, we spend one part of the day being “indoor”, and the other one exploring nature and enjoying fresh air. When on a trip, I try to do my best to provide my guests with the widest array of photography themes available in Hungary. In addition to the species I offer you may capture many other creatures and the landscape as well. As far as theme is concerned, participants can choose anything they want—I will be there to help you to get the best out of the trip

‎Photo tours

angolokTúraajánlataim kidolgozása során törekedtem arra, hogy az adott program változatos legyen s a hozzám érkező vendégnek az adott időszak, illetve természeti eseményből a maximumot mutathassam meg s fotózhassuk le. A túrák általában hét naposak, mivel ennyi idő kell ahhoz, hogy a kínált programot szépen, tüzetesen végigjárva a legátfogóbb képet mutathassam meg a vendégeimnek. A Túraajánlatok közül vannak dátumhoz kötöttek, viszont többségük szabadon tervezhető egy bizonyos idő intervalumon belül. A fotóstúráim listája elérhető itt.


Hides

IMG_2419A fotósleseim tervezése során törekedtem arra, hogy a les minél jobban bele legyen illesztve a természetes környezetbe. A les kialakítása során a fotózni kívánt madarak élettevékenységét tanulmányoztam és azokat figyelembe véve építettem fel a megfelelő lest. Leseim kialakítása során a legfőbb szempontok a praktikusság és a használhatóság és csak ezt követi a kényelem. A lesek közül három egész évben várja az ide látogatókat, míg a többi csak időszakosan használható évszaktól és madármozgástól függően.


Photo calendar

marchA fotós naptár összeállítása során figyeltem arra, hogy az adott hónap neve alá azokat a dolgokat írjam be, amelyek az adott hónapban a legjellemzőbbek, legaktuálisabbak, legnagyobb számban vannak jelen. A hónap nevére kattintva a kiválasztott időszak részletesebb leírását találhatja meg. Ezeket a leírásokat tanulányozva képet kapunk arról, hogy az egyes hónapokban milyen fotótémákkal találkozhatunk itt Magyarországon. A naptáram támpontot nyújt a tervezéshez, viszont az aktualitások végett mindenképpen célszerű egyeztetnünk. Ajánlanám még a Facebokos oldalunkat is, ahol heti több alkalommal találhat friss információt az aktuális történésekről.